Nyt sitten on ensimmäinen tenttiviikko takana ammattikorkeakoulussa. Se meni ihmeen hyvin. Ihan mukavia numeroita on tullut tenteistä. Osasta en vielä teidä. Toinen periodi alko siis eilen. Kauhea lukkari saatiin. Paljon pitkiä päiviä, mutta toisaalta joinain päivinä saa nukkua pitkään.

Huomenna menen taas kotiin käymään. Pääsee poikaystävän viereen. Huomenna koulun jälkeen käyn ostamassa Apulannan uuden levyn. Pääsee sitä sitten kuuntelemaan ennen itsenäisyyspäivän keikkaa. :)

Kävin eilen ja tänään vähän kiertelemässä kaupoilla. Eilen ostin vihdoin ja viimein kunnon muistiinpanovälineet. Ensimmäisen periodin käytin kaikkia vanhoja vihkoja ja puoliksi käytettyjä papereita. :P Tänään sitten kävin cittarissa ja ostin sieltä kaksi lakanaa parisänkyyn, sellasen ihanan punaisen ja valkoisen. Ne oli tarjouksessa ja makso yhteensä 20 euroa. En nyt tiedä, että oliko tuo halpa, mutta pitäähän sitä jo alkaa varautua muuttoon.

Nyt tuntuu, että pitää alkaa jo kauheasti suunnitella sitä muuttoa ja kaikkea mitä pitää hankkia. Lista vaan pitenee ja pitenee, kun miettii, että mitä kaikkea sitä oikein tarvitseekaan. Me kyllä päätettiin, että otetaan aluksi vaan kaikki huonekalut mitkä saadaan ilmasiksi jostain ja sitten myöhemmin katsotaan, jos halutaan ostaa jotain uutta. Tällä hetkellä mitään muuta isompaa ei tarvitse ostaa kun ruokapöytä ja tuolit sekä kaappi cd-levyille, mutta kaikkea pientä on kyllä paljon, mitä pitäisi hankkia. Ajattelin nyt alkaa seurailla tarjouksia, että jos jostain saisi jotain hyödyllistä vähän normaalia halvemmalla. Odotan kyllä innolla sitä muuttoa. :)

Nyt  pitää käydä nukkumaan, että huomenna jaksaa mennä kahdeksaksi koululle ja lähteä sieltä suoraan kotia kohti. Haluaisin niin paljon oman kullan viereen nukkumaan, mutta huomenna onneksi taas pääsee.
Hyvää yötä!

2038643.jpg