Olipa tänään mukava päivä, vaikka aamu alkoikin uhkaavasti. Lähdin käymään Lahdessa eilen, kun poikaystävä soitti, että hän on tulossa myös sinne. Mukava ilta oli. Tehtiin ruokaa, vaihdettiin talvirenkaat ja mä luin tenttiin. Aamulla sitten herättiin ajoissa ja syötiin aamupalaa kaikessa rauhassa. Kulta vei mut juna-asemalle ja menin z-junaan. No jossain vaiheessa havahduin lukemasta ja aloin ihmettelemään, että miksi ihmeessä juna seisoo. Hetken päästä tuli kuulutus, että juna joutuu odottamaan hetken, kun toinen juna ohittaa. Ajattelin, että kyllähän tässä hetken ehtii odotella. Hetken päästä toinen juna menikin ohi ja me lähdettiin taas liikkeelle. Haarajoen asemalla pysähdyttäessä ihmiset alkoivat kurkistella ikkunoista ulos. Juna oli ajanut keskiraiteelle. Laiturin ja junan välissä oli yksi raide. Laiturilla seisovat ihmiset kummastelivat tätä. Tuli taas kuulutus, jossa kerrottiin, että juna joutui väärälle raiteelle jonkun vian takia. Sitten odoteltiin ja peruuteltiin ja vihdoin päästiin oikealle raiteelle. Tässä vaiheessa katselin huolestuneena kelloa ja mietin, että mitenköhän ehdin siihen tenttiin. Keskustelin hetken kahden naisen kanssa tilanteesta. No kaiken tämän kommelluksen jälkeen koputin kuitenkin luokan ovea kymmenen yli yhdeksän ja pääsin onneksi sisään. Tentti oli yllättävän helppo. Osasin melko hyvin.

Tentin jälkeen kävin kiertelemässä kaupoilla. Ihastelin joulukoristeita tiimarissa ja prismassa. Tuli ihanan jouluinen fiilis. Kun tulin kämpälle, avasin koneen ja aloin pyöriä netissä. Juttelin myös parin kaverin kanssa mesessä. Kahden aikoihin sain tekstiviestin. Avasin sen ja sydämmeni alkoi jyskyttää aivan järjettömästi. Viesti oli hoasilta ja siinä luki: "Teille on varattu perheasunto. Katso emailisi." Kävin heti katsomassa sähköpostini vapisevin käsin. Hullu jännitys siitä, että millainen asunto sieltä paljastuu. Ihan mukava asuntohan siellä oli. Joulukuuna alkaisi vuorasuhde. Lähetin heti poikaystävälleni viestin. Tätä hetkeä on odotettu jo todella pitkään. Nyt vain pitää hoitaa kaikki paperit hoasille. Olimme jo vaipua epätoivoon tämän asunto asian suhteen. Katselimme jo yksityisiä asuntoja. Meillä on nimittäin hiukan kiire sen asunnon kanssa, koska poikaystävälläni alkaa siviilipalvelus täällä pääkaupunkiseudulla jo marraskuun lopussa. Nyt edelleenkin odottelen, että kultani ehtii soittaa minulle ja ehditään puhua vähän pidempään kuin pari minuuttia.

Huomenna viimeinen tentti. Tämä ensimmäinen tenttiviikko meni yllättävän helposti, vaikka sitä ensin pelkäsinkin. Olen nyt ihan fiiliksissä suunnitellut sen asunnon sisustamista. Olen onnellinen kun pääsen pois tästä solusta. Oma keittiö ja oma vessa. Ihanaa! Voisin mennä ostamaan sieltä tiimarista niitä -50 % joulukoristeita, sillä heti kun ollaan saatu joulukuussa tavarat sinne uuteen kotiin paikoillee, voi alkaa ripustella joulukoristeita.

Netissä eksyin yleX:n sivuille ja katselin siellä Apulannan haastattelun. Toni ja Sipe kertoo siinä Apulannan uudesta levystä, Kuutiosta. Siitäkin olen ihan fiiliksissä. Varmaan heti sen käyn ostamassa kun se ilmestyy viides päivä marraskuuta. Ollaan menossa kuuntelemaan Apulantaa kullan kanssa itsenäisyyspäivänä. Tietenkin ennen sitä pitää tutustua tuohon uuteen materiaaliin. Eksyin myös Apulannan nettisivuille. Ne on uudistettu. Oikein hienot!

Tänään on siis ollut todella mukava päivä! Nyt odotan, että kulta vielä soittaa ja pääsen hehkuttamaan tätä mukavaa päivää sillekin. Silloin päivästä tulee vielä mukavampi, sillä voimme yhdessä keskustella siitä asunnosta. Oikein ihanaa iltaa kaikille!

Tässä vielä Kesä-EP:llä julkaistua Apulantaa, Paha ihminen. Pidän tästä biisitä, vaikkakin tätä on aika paljon soitettu. Video on kuvattu viime kesän Provinssirockissa. Itse en ikävä kyllä ollut paikalla. Olisin kyllä halunnu olla, mut mua ei otettu mukaan. :S Oli kuulma ollu hyvä meno siellä. Ehkä ensi kesänä pääsen joillekin kunnon festareille kattomaan loistavia bändejä.