Mulla on flussa. Ihan karmea olo. :S Täällä kämpällä pitäisi pakata. Kotona saatiin pakkattua jo viikonloppuna. Oli mukava katsoa pahvilaatikkoja, jotka lojuivat oman huoneen lattialla. Mikä helpotuksen tunne, kun kaikki tavarat olivat laatikoissa. Kyllähän sinne vielä tavaraa jää, mutta suurimman osan pakkaan kyllä viikonloppuna peräkärryyn ja otan mukaan uuteen asuntoon.

Olen tässä alkanut miettimään, että millaista on asua kullan kanssa. Olemme olleen kuitenkin melko tiiviisti yhdessä. Ei ole ollut mitään kovin pitkiä taukoja, paitsi silloin kun oli armeija. Välillä kun kinataan alan miettiä, että mitköhän siitä yhdessä asumisesta tulee. Kerron aina sen kullalle, kun kinaaminen on lopetettu ja hän sanoo, että me pärjätään hyvin. Siitä tulee hyvä fiilis.

Kohta on joulu. En ehdi ajattelemaan sitä ollenkaan, kun mietin vaan, että kuinka ihanaa se muuttaminen on. Ajattelen kuinka saan kaikki omat vavarat paikoillen ja pystyy alkaa elämään normaalisti. Ei tarvitse hakea koko ajan tavaroita "kotoota" ja raahata niitä tänne Espooseen. Se on ihanaa. Sitten mennään periaatteessa vain kylään kotiin. Outoa! (Vaikka kyllähän mulla on ihan oma huone kotona.)

Enää kolme yötä tässä solussa. Tuntuu jotenkin todella oudolta. Pitäisikö sitä ottaa ihan kuva tästä huoneesta. Tänne ei sitten enää tule viikonlopun jälkeen. Sellaset kolme kuukauttahan tässä tuli asuttua.  Kirjoittelen varmaan muuton jälkeen. Toivottavasti on helppo muutto ja se asunto on ihan siistissä kunnossa. :) Nyt menen ensin lepäämään ja sitten pakaamaan. Teetä voisi mennä keittämään.

2092526.jpg