Uusi vuosi on sitten vaihtunut. Vuodatus on näköjään hiukan muuttunut ja tässä pikku hiljaa tutkin, että miten tämä toimii vai toimiiko ollenkaan. Näin aluksi ainakin näyttää paljon paremmalta kuin aikaisemmin. Silmänisku (Kivat hymiöt tullut tänne!)

Joulu meni loistavasti. Sai hetken olla aivan rauhassa eikä tarvinut tehdä paljon mitään. Sain ihania lahjoja ja ruoka oli taas loistaa.. Kieli ulkona

Uuden vuoden aaton vietin kavereiden ja poikaystävän kanssa. Oli oikein hauskaa!

Toisena päivänä palattiin kullan kanssa Espooseen ja lomailtiin vielä pari päivää. Tällä viikolla kullalla alko työt ja mulla oli eka tentti. Se ei mennyt todellakaan hyvin eli uusintaan mennään. Nyt mulla on pari päivää taas tyhjää ja maanantaina alkaa sitten kunnolla tentit. Nyt pitäisi alkaa jo lukemaan oikein tosissaan.

Tämä vuoden vaihtuminen toi taas mukanaan kaipuun hoikempaan olemukseen. Suunnittelen siis laihduttamista, mutta katsotaan mitä siitä oikein tulee. Pitäisi tehdä tarkka suunnitelma siitä miten liikun viikon aikana, mutta se on vielä vähän kesken, kun on niin paljon kaikkea muuta mitä pitää hoitaa. Puntarikin pitäisi ostaa. Kirjoittelen asiasta lisää, jos jotain tapahtuu. Toivottavasti tapahtuu!!

Täällä Espoossa on oikein kunnon pakkanen, eikä sen takia tee mieli mennä lenkille. Tiedän, että se on vain selittelyä, mutta mulla on kylmä jo täällä sisällä. Tossa ihan lähelä olis kenttä jäädytetty eli luistella vois, jos olis luistimet täällä. En uskonu, että täällä olis tällaset kelit, joten jätin luistimet muutossa Lahteen. No katsotaan ehdinkö tuoda ne sieltä ennen kuin nämä pakkaskelit loppuu. Uimahalliin on tarkotus mennä tutustumaan tässä lähiaikoina, jotta vois sitten useemminkin käydä. Ei nimittäin maksa mulle paljon mitään.

Mutta nyt alan tiskaamaan ja ehkä pyykkäämään ja sitten lukemaan tentteihin! Hymy